Μέθοδος απομάκρυνσης βαθουλωμάτων (P.D.R.)

Η παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκινάει το 1989 στο ιδιόκτητο κατάστημα μας στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης στο τομέα της φανοποιείας. Η αγάπη για το αυτοκίνητο και η προσπάθεια μας για την τελειότητα, μας ώθησε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να ασχοληθούμε με την τεχνική του Paintless Dent Repair (P.D.R).
Οι δουλειές μας σε χαλαζοπτώσεις στην Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γαλλία των τελευταίων χρόνων  και η προτίμηση τον πελατών μας, μας οδήγησαν σε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Κανάρη 55 Κ. Τούμπα που μοναδικό σκοπό έχει την επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή.
Με τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  Ταχύτητα

  Οικονομία

  100% ποιότητα επισκευής

  Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος

  Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία


Φροντίζουμε το όχημα σας μέχρι να νιώσετε ικανοποιημένοι!

Χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι εξαφανίζουν τη λακκούβα μέσα σε λίγο χρόνο.


Η όλη διαδικασία διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες

για μία μετρίου μεγέθους λακκούβα, οικονομικά, αποφεύγοντας τη σφυρηλάτηση, το στοκάρισμα και το βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.


Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο

Για μαζικές ζημιές, η εταιρία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο σας πανελλαδικά και σε όλη την Ευρώπη.


Βαθουλώματα από χαλάζι Τέλος!

Προβολή στο Auto Τρίτη

Ευχαριστούμε το περιοδικό Αuto Τρίτη για την συνεργασία και την προβολή της δουλειάς μας και της εταιρίας DENTSTAR στο τεύχος 11 - 22 03 2016. Με την προβολή αυτή δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες του περιοδικού, να ενημερωθούν έγκυρα για την μέθοδο απομάκρυνσης βαθουλωμάτων (P.D.R) και το σημαντικό όφελος μιας τέτοιας επιδιόρθωσης.
Σας ευχαριστούμε.
DENTSTAR


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ